Containerwoning in Venlo, Den Bosch of Eindhoven?

woonunit huren

ZHV Verhuur biedt goedkope huisvesting

Een containerwoning staat vaak niet positief bekend, maar het is in feite staalbouw met glas en is hartstikke hip in een industriƫle omgeving. De combinatie van mobiliteit en modulariteit biedt vele mogelijkheden bij de bouw van een containerwoning. In Den Bosch, Eindhoven en Venlo zijn er veel ervaringen in deze manier van bouwen. Het is interessant om als gezin met een containerwoning klein te beginnen en een verdieping bij te bouwen als er kinderen komen. Bewoonbare scheepscontainers hebben een oppervlakte van bijvoorbeeld 30 m2 en worden volledig afgewerkt met badkamer, keuken, verwarming, elektriciteit, isolatie en ramen en deuren. Kijk op de website of neem voor specifieke wensen contact op met ZHV Verhuur uit Cuijk.

De voordelen van een containerwoning in Den Bosch, Eindhoven of Venlo

Een containerwoning biedt tijdelijke, semi-permanente of permanente mogelijkheden tot bewoning. In Eindhoven, Den Bosch en Venlo wordt er geƫxperimenteerd met containerwoningen. Dat is logisch omdat er vele voordelen zijn:

* Zeer stevig
* Snelle bouw
* Voordelig
* Als Lego blokken uit te breiden
* Trendzettend
* Oersterk
* Mobiel
* Recyclebaar

Interesse een voordelige containerwoning? Bel of mail ZHV Verhuur

Bekijk op Pinterest, Youtube of Facebook de vele mogelijkheden om met containers woningen te bouwen. De trendy containerwoningen zijn naar eigen inzicht in te delen en vorm te geven en zijn daardoor zeer divers in hun verschijningsvorm. Interesse in de mogelijkheden bij ZHV Verhuur? Bel of mail naar onze ervaren medewerkers. Wij vertellen u graag meer!

Neem nu contact met ons op!