Containerwoning of woonunit huren in Venlo of Nijmegen?

woonunit huren

ZHV Verhuur biedt een oplossing in tijdelijke huisvesting

Een woonunit huren zoals een containerwoning in Nijmegen of Venlo biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u tijdelijk of semi-permanent kiezen voor oersterke containers die gemakkelijk getransporteerd kunnen worden, bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden en eenvoudig zijn te stapelen. Zo’n containerwoning is goedkoop en kan er erg fraai uitzien. Internationaal is deze vorm van wonen al een ware trend en ook in Nederland worden deze woonunits steeds vaker toegepast. Kijk op onze website naar de verschillende afmetingen, mogelijkheden en faciliteiten. Voor meer specifieke wensen neemt u contact op zodat wij op maat een offerte kunnen uitbrengen.

De voordelen van een containerwoning of woonunit huren in Venlo of Nijmegen

Extra woonruimte door een unit in uw tuin te plaatsen is mogelijk in Venlo of Nijmegen. Met het huren van een woonunit of containerwoning kiest u voor extra, tijdelijke of semi-permanente uitbreiding van uw woning. De voordelen van een containerwoning:

* Voordelig
* Trendzettend
* Oersterk
* Eenvoudig te vervoeren
* Eenvoudig stapelbaar en uit te breiden
* Duurzaam wonen doordat container recyclebaar zijn

Interesse in het huren van woonunits? Bel of mail ZHV Verhuur

De nieuwe woontrend met containerwoningen is op het internet uitgebreid te bekijken. Op Pinterest zijn vele trendy containerwoningen te zien. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij ZHV Verhuur? Bel of mail onze medewerkers. Wij staan graag klaar en denken oplossingsgericht met u mee.

Neem nu contact met ons op!